Het nut van een zonnescherm

2 maart 2017

Het nut van een zonnescherm

 

Beschikt u over een tuin, balkon of misschien wel een veranda? Dan zult u daar de afgelopen weken vast en zeker vele zonnige uurtjes gespendeerd hebben met dat prachtige zonovergoten weer! Maar misschien heeft u deze mooie plekken ook wel juist vermeden, omdat het u iets te heet werd in de volle zon? Niet iedereen is er immers voor gemaakt, om urenlang in de felle zon te zitten. Met name kwetsbare kinderhoofdjes zijn erg gevoelig voor een zonnesteek, dus een beetje schaduw is op zo’n moment erg handig.

Een zonnescherm biedt een oase van schaduw

Indien u wel graag buiten verblijft maar de felle middagzon graag wilt mijden, dan is een zonnescherm een uitstekende oplossing voor u. Zonneschermen bestaan in ontelbare vormen en maten, daarnaast kennen zonneschermen zeer diverse toepassingsgebieden. U kunt een zonnescherm plaatsen in uw tuin, op uw veranda of balkon, maar ook op uw serre. Met name een serre kan op warme dagen zeer heet worden, waardoor het gevoelsmatig meer op een sauna lijkt dan een prettig plekje met uitzicht op uw tuin.

Op maat gemaakt speciaal voor u

Onze zonneschermen passen precies op uw veranda, serre, balkon en elke andere plek die u maar kunt bedenken. Door een zonnescherm te plaatsen creëert u een fijn luw plekje, waar u ook tijdens zeer warme dagen kunt genieten van de buitenlucht. De zonneschermen worden precies voor u op maat gemaakt, zodat deze voldoen aan al uw specifieke eisen en noden. Daarnaast kunt u onze zonneschermen ook nog eens op afstand bedienen met uw smartphone of meegeleverde afstandsbediening. Een zonnescherm is dus uiterst handig én prettig! Neem gerust eens contact met ons op, om de zeer uitgebreide mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.