Solide terrasoverkapping met geavanceerde functies

2 maart 2017

Op zoek naar een fraaie terrasoverkapping?

Indien u de trotse eigenaar bent van een tuin, dan weet u ongetwijfeld dat er in Nederland zo nu en dan nog wel eens risico’s zijn verbonden aan een gepland avondje barbecueën met vrienden en familie. Het ene moment is er geen wolkje aan de lucht, maar plotsklaps kan er uit het niets een stortbui naar beneden vallen. De eettafel ineens doorweekt, barbecue gaat natuurlijk direct uit en uw gasten kletsnat. Niet bepaald sfeervol!

Geen hinder van slechte weersomstandigheden met een terrasoverkapping

Zou u graag de hierboven genoemde situatie voor eens en altijd willen vermijden? Dan kunt u allicht overwegen, om een terrasoverkapping te laten plaatsen. Een terrasoverkapping is echter meer dan alleen een scherm tegen regen en hagel. U kunt het in feite zien als een verlengstuk van uw woonruimte, alsof u een stukje woonkamer mee naar buiten neemt. Onderwijl heerlijk genietend van de frisse en prettige buitenlucht.

Met een terrasoverkapping behoren de sprintjes naar binnen met drie halflege borden, ingewikkeld balancerend in uw handen, definitief tot het verleden. Wij bieden uiterst fraaie terrasoverkappingen die voorzien zijn van een elegant Italiaans design, zodat u echt het gevoel heeft op een sfeervolle locatie in eigen tuin te vertoeven.

Solide terrasoverkapping met geavanceerde functies

Onze terrasoverkappingen zijn vervaardigd van een waterdicht pvc-doek met ingebouwd regenafvoersysteem. Daarnaast krijgt u zeven jaar garantie, simpelweg omdat onze terrasoverkappingen gegarandeerd een uitzonderlijk lange levensduur hebben. Ook zijn de terrasoverkappingen prettig in het onderhoud. Informeer vandaag nog naar de vele mogelijkheden en misschien zit u er binnenkort ook zo heerlijk bij in uw eigen buitenruimte!