Terrasschermen met vele extra opties

2 maart 2017

Verfraai uw terras met een prachtig terrasscherm

 

Heeft u op een terrasje in de binnenstad ook altijd zo een fijn en gezellig gevoel? Met vrienden of familie op een zonnige dag een drankje en een hapje doen, even alle zorgen van alledag vergetend terwijl u rustig van uw drankje nipt. Misschien zou u dit gevoel ook in uw eigen tuin willen nabootsen? Welnu, dan kunnen wij u hoogstwaarschijnlijk positief verrassen met de mededeling dat dit 100% mogelijk is!

Terrasschermen met vele extra opties

Een terrasscherm beschermt u allereerst tegen de felle zon overdag en op winderige dagen kunt u met een terrasscherm prettig uit de wind zitten. Wellicht mist u dit gevoel in uw tuin, omdat u eigenlijk geen enkel plekje met een beetje luwte hebt? Of misschien waait het in uw tuin bijna net zo hard als buistenshuis? In beide gevallen lost u deze problemen in één keer op met het plaatsen van een terrasscherm.

Maar wist u dat onze terrasschermen nog veel meer opties bieden? Met de cassette variant bent u namelijk ook nog eens beschermd tegen diverse insecten en vuil. Terrasschermen worden geleverd een cassette of een semi-cassette. Een semi-cassette is zoals de naam al aangeeft half afgesloten. Een cassette kan echter helemaal worden afgesloten. Zo zit u heerlijk beschut en veilig tegen allerhande invloeden van buitenaf.

Optie tot verlichting en verwarming

U kunt er daarnaast ook voor kiezen, om uw terrasscherm te verlichten en zelfs te verwarmen. Zo kunt u op de iets koudere en meer donkere dagen nog steeds genieten van de frisse buitenlucht. Onze terrasschermen worden eventueel ook nog eens elektrisch bedienbaar geleverd indien u dat wenst. Ultiem gebruiksgemak en een sfeervolle beschutte buitenplek, wie wil dat nou niet? U kunt altijd vrijblijvend informeren naar de vele mogelijkheden en opties, wij staan u te allen tijde graag te woord.