Partners

Olja Buitenleven

Bent U op zoek naar een houtbouw prefab bouwpakket rechte of ronde balken in houtstapelbouw of houtskeletbouw van een in standaard of uniek op maat gemaakte houten schuur, woning, garage, tuinhuis of blokhut, chalet, clubgebouw, paviljoen, gemeentewerf, loods of overig houten gebouw? Ga naar www.oljahoutbouw.nl.

Hotcare

Bent u die hoge verwarmingskosten ook zo zat? En zit U erover na te denken om over te stappen naar een beter en kosten besparend systeem? Wij bieden dè oplossing in alternatieve energie aan particulier en bedrijf. Ga naar www.hotcare.nl.

Heatdesign

Heerlijk genieten bij een knapperend vuurtje. Steeds meer mensen kiezen voor een houtkachel of pelletkachel. De houtkachel of pelletkachel heeft zich met de tijd mee ontwikkeld en heeft tegenwoordig een hoog rendement. Zo geniet u niet alleen van uw kachel, maar bespaart u ook nog eens op uw stookkosten.

Met enthousiasme en deskundig advies zoeken wij met u naar de beste keus. Daarbij gaat het om sfeer en warmtevermogen in een passend design. HeatDesign dus! Ga naar www.heatdesign.nl.