Terrasschermen Apeldoorn

Kent u dat heerlijke gevoel van een mooie zomerdag op een terrasje in Apeldoorn? Of misschien wel op het strand? Bij veruit de meeste mensen roept dit gevoelens op van zon, warmte en gezelligheid. Helaas kunt u in uw eigen tuin dit gevoel soms niet helemaal terughalen, zonder dat u daar een exact aanwijsbare reden voor heeft. Denkt u bijvoorbeeld terug aan barbecues en etentjes in uw tuin, dan roept dit misschien vooral herinneringen op die gevuld zijn met windvlagen, regen, insecten en zonnesteken. De reden hiervan is eigenlijk vrij simpel; vrijwel alle horecaondernemers beschikken over terrasschermen. De meeste tuinen echter niet!

Wat is de functie van een terrasscherm?

Terrasschermen bieden bescherming tegen zeer diverse weersinvloeden. Natuurlijk beschermt een terrasscherm tegen de zon en biedt daarmee een fijn koel plekje. Maar een terrasscherm is ook een uitstekende manier om uit de wind te kunnen zitten! Het kan in Nederland flink waaien, zelfs op zeer warme dagen kan deze wind zorgen voor hinderlijke gevolgen. Iedereen kent immers het beeld van het continu wegvliegende servetje… Daarnaast zorgen terrasschermen ook voor een handige afscheiding die muggen en andere insecten buiten de spreekwoordelijk deur houdt. Multifunctioneel dus!

De mooiste terrasschermen in Apeldoorn en omstreken

Veluwzon heeft een gloednieuwe showroom nabij Apeldoorn met een grote keur aan terrasschermen, waardoor er voor iedere tuin een geschikt terrasscherm voorhanden is. U heeft hierbij de keuze uit terrasschermen in een cassette, of in een semi-cassette. Een semi-cassette is een terrasscherm, dat in gesloten stand half is afgesloten. Een cassette is een terrasscherm die in gesloten stand helemaal afgesloten is. Op deze manier bent u 100% beschermd tegen vuil en insecten. Ook versterkt een terrasscherm vormgegeven in een cassette de duurzaamheid van het doek en de onderdelen in het scherm.

Extra opties voor de terrasschermen nabij Apeldoorn van Veluwzon

Wij voeren tevens het model terrasscherm HZ-D3400, welke u de mogelijkheid biedt om het gehele scherm op fraaie wijze te verlichten. Dit is mogelijk door middel van een lichtlijst met ledverlichting. Deze ledverlichting is bijzonder duurzaam, maar biedt niettemin maar liefst 50.000 branduren. Tevens bestaat de mogelijkheid om het terrasscherm te verwarmen. Met name op de ietwat koudere avonden is dit een welkome functie, omdat u hierdoor alsnog heerlijk lang buiten kunt blijven zitten. De luxe van het restaurantgevoel in uw eigen tuin!

Elektrische terrasschermen in Apeldoorn en omstreken

Veluwzon biedt ook elektrisch bedienbare terrasschermen. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend de elektrische bediening van Somfy, welke garant staat voor uitzonderlijk gebruiksgemak en hoogstaande kwaliteit. De speciale motoren die in de terrasschermen worden verwerkt, zijn geheel afgestemd op het specifieke type en merk terrasscherm. Somfy staat bekend als specialist op het gebied van elektrische bediening. Op deze wijze kiest u voor een kwalitatief en betrouwbaar elektrisch terrasscherm.

U kunt alle modellen terrasschermen in Apeldoorn terugzien!

Indien u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw tuin, is een terrasscherm een efficiënte, effectieve en tevens zeer fraaie optie. Bent u nog niet helemaal overtuigd? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze gloednieuwe showroom in Nunspeet (vlakbij Apeldoorn). Wij adviseren u ter plaatse graag over de zeer uiteenlopende mogelijkheden voor uw tuin, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Woont u wat verder weg, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.