Zonwering Apeldoorn

Woont u in Apeldoorn en beschikt u over een tuin of buitenruimte? Maar mist u momenteel een heerlijk schaduwrijk plekje in deze tuin? Dan kunt u altijd bij Veluwzon terecht voor een passende oplossing op het gebied van zonwering. Met onze uitgebreide keur aan zonweringsystemen bieden wij mogelijkheden om in elke buitenruimte een heerlijke overdekt koel plekje te creëren. Veluwzon levert zonwering voor alle denkbare situaties aan klanten in Apeldoorn en omstreken, maar natuurlijk leveren wij gewoon buiten dit gebied aan eenieder die geïnteresseerd is in ons productgamma!

Zonwering in Apeldoorn: voor elke tuin en buitenruimte

Heeft u een grote tuin? Of misschien juist een kleine tuin? En wilt u komende zomer graag een stukje tuin met luwte, waar u op warme en zonnige dagen heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht? Dan hebben wij goed nieuws voor u: de grootte van uw tuin heeft geen enkele invloed op de mogelijkheden die wij bieden.

Voor elke tuin hebben wij een passend systeem, dat wij op een fraaie wijze kunnen integreren in het bestaande ontwerp van uw tuin en woning. Zodat de zonwering niet af doet aan het natuurlijke aspect van uw buitenruimte. Integendeel; Veluwzon biedt zonweringsystemen die op een vloeiende wijze opgaan in de buitenruimte en u daarmee het buitenleven gevoel pur sang bezorgen.

Zonwering in Apeldoorn: ook voor serres en veranda’s

Misschien bent u niet op zoek naar een zonweringsysteem voor uw tuin, maar heeft u een serre of veranda waar u graag een schaduwrijk plekje wilt creëren? Voor ons geen punt! Veluwzon is gespecialiseerd in alle soorten zonwering, dus ook systemen die zorgen voor schaduw op  plekken die deels binnenshuis gelegen zijn of deel uitmaken van uw woning. Met name serres zijn erg gevoelig voor warmte, aangezien deze ruimte voor het overgrote deel uit glas bestaat en op zonnige dagen daardoor erg warm kan aanvoelen.

Door middel van het plaatsen van serrezonwering of verandazonwering, kunt u een effectieve barrière opwerpen tegen de felle stralen van de zon wanneer het u iets te warm wordt. Onze serre- en verandazonwering beschikt daarnaast over vele opties, waarmee u verzekerd bent van gebruiksgemak en heerlijke momenten op deze mooie plekken.

Zonwering in Apeldoorn helpt u ook om insecten buiten de deur te houden!

Naast de diverse vormen van zonwering, bieden wij ook meerdere horsystemen aan die uw huis voorgoed vrij maken van kruipende, lopende én vliegende beestjes. Muggenbeten behoren daarmee tot het verleden en uw huis is ook gedurende de zomer vrij van deze kleine oproerkraaiers. Een andere prettige bijkomstigheid, is dat onze horsystemen zijn voorzien van speciaal pollenwerend gaas. Heeft u last van hooikoorts? Dan kunt u met het plaatsen van een hor van Veluwzon uw woning eindelijk luchten, zonder last te hebben van de pollen die in de lucht circuleren!

Zonwering Apeldoorn: voor elke situatie een passend systeem

Welke wijze van zonwering voor u het best geschikt is, ligt natuurlijk voor het overgrote deel aan uw eigen specifieke voorkeuren en wensen. Wilt u een moderne uitstraling? Of juist een nostalgisch zonweringsysteem, bijvoorbeeld een markies? Wilt u het systeem op handige wijze kunnen bedienen, bijvoorbeeld met uw smartphone? Of misschien bent u wel op zoek naar een mooie houten overkapping?

Veluwzon biedt al deze mogelijkheden en nog veel meer. Wij hebben onlangs een gloednieuwe showroom vlakbij Apeldoorn geopend, waar u alle verkrijgbare soorten en maten zonwering uitgebreid kunt bekijken. Wij helpen u ter plaatse natuurlijk maar al te graag met al uw vragen en kunnen u van gedegen persoonlijk advies voorzien. Indien u iets verder weg woont, kunt u ons altijd even contacteren voor een vrijblijvend advies op maat. Zodat u deze zomer kunt genieten van een heerlijk plekje in de schaduw!